Nogle problemer med OKI printerbåndstativ: lys farve, sløret udskrivning

2021-12-06

Mon du har brugt en OKI printer? Hvis du har brugt en OKI-printer, har du så nogensinde købt en original farvebåndsholder til en OKI-printer? Som produkt er der selvfølgelig nogle mangler. Nu vil jeg for alle tage et kig på de brugere, der har købt OKI printerbåndsholderen. De er stødt på nogle problemer. Nogle brugere har rapporteret, at printeren har lys farve og sløret udskrivning. Hvad er detaljerne? Lad os tage et kig. . .



OKI printer bånd rack problem opgørelse


Ubehagelig online shopping! ! Jeg savnede leveringen i begyndelsen, og modtog kun en af ​​de to. Kundeservice kontaktede og ventede i 6 dage på at modtage den, men billedet nedenfor. Hvorfor kan det ikke virke?



Selvom det er printet med det laveste niveau og maksimale tryk, er farven meget lys, og det nytter som udgangspunkt ikke at printe to gange. De bedste indenlandske produkter, effekten er ikke værre end dette. Hvis dette også er et ægte produkt. OKI dette forbrugsmateriale er for vrøvl. Hvis du har tid, så køb et par dollars af båndkernen og skift det selv. Meget bedre end dette såkaldte ægte produkt.


Udskriften er ikke klar og kan ikke bruges! Ved du ikke om det kan refunderes?


Efter at have brugt det to gange, bliver ordet sådan her


Falske forfalskninger, alle er opmærksomme på ikke at købe, forfalskninger, ikke godt, farven er meget lys og lys, blækket vil være væk efter et par dage


Hvert bånd er snoet ét sted, og det er fuldstændig ubrugeligt


Et af båndene er sammenfiltret og deformeret og kan ikke bruges. Den anden udskrivning er meget sløret. Jeg ved virkelig ikke, hvordan kvaliteten af ​​OKIs selvbetjente er dårligere end dens agenters!


Generelt er skriftfarven på den udskrevne skrifttype meget lys efter installationen, og den er stadig den samme efter justering af printeren.


Den er slet ikke nem at bruge, og den er ikke som den originale. Udskrivning af fakturaer sætter sig ofte fast på maskinen. Det er normalt at udskifte båndholderen med den originale, og det originale spænde er i stykker.


Sammenfatte:


x